Catering aan huis in West-Vlaanderen

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering aan huis West-Vlaanderen

Voor catering aan huis in West-Vlaanderen, waarbij u geniet van heerlijke, verse gerechten, schakelt u JÖRD in. Onze kok uit Antwerpen maakt met veel liefde en plezier de lekkerste gerechten voor u klaar, helemaal volgens uw wensen bereid. Plant u binnenkort een feest of event? Dan geniet u zorgeloos van deze dag dankzij onze professionele cateringservice!

Kies voor een complete catering aan huis in West-Vlaanderen

Laat u catering van JÖRD aan huis in West-Vlaanderen komen? Dan zorgen wij voor heerlijk eten, op maat van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld catering met barbecue aan huis voor uw wijkfeest? Of wilt u ons cateringbedrijf te Antwerpen inschakelen voor uw business event met formeel diner? Wij verzorgen het allemaal voor u. Naast eten serveren we namelijk ook de lekkerste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Ook hoeft u zelf geen servies te regelen: dat nemen wij mee. Omdat wij veel waarde hechten aan gezelligheid, zorgen wij ook voor een leuke tafelbekleding en bloemstukken. Wij maken uw feest of andere speciale gelegenheid helemaal af zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Kiezen voor onze catering aan huis in West-Vlaanderen is dus uw garantie op een geslaagde dag zonder zorgen.

Contacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze catering aan huis of op locatie in West-Vlaanderen? We vertellen u graag meer over onze visie en de verschillende mogelijkheden van ons bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar +32 (0)3/888.41.18.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994