Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering Antwerpen

Heeft u een goede reden om cateringservice aan huis of op locatie te laten komen in de omgeving van Antwerpen? Bijvoorbeeld voor een bruiloft of business event? Schakel dan JÖRD in en geniet van uitgebreide cateringservice en de lekkerste hapjes en gerechten.

Uitgebreide cateringservice in Antwerpen die uw smaakpapillen op hol laat slaan!

De mogelijkheden van ons bedrijf zijn eindeloos. Of het nu gaat om cateringservice aan huis of het organiseren van de catering op locatie in de omgeving van Antwerpen, alles is mogelijk. Zo kunt u kiezen uit mogelijkheden als:

  • Een walking dinner: geniet van verschillende hapjes, vlees, vis en vegetarisch, die de JÖRD kelners rondbrengen. U ontvangt minimaal zes hapjes, maar uitbreiden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden;
  • Een buffet: start rustig met drie heerlijke aperitiefhapjes. Daarna geniet u aan een mooi aangeklede tafel van verschillende smaakvolle gerechten;
  • À table gerechten: laat u verrassen door een heerlijk diner dat aan tafel wordt geserveerd. Kies voor een uitgebreid driegangenmenu met amuses en koffie met koekjes, of geniet van ‘shared dishes’, waarbij diverse kommen en schalen met lekkers de tafel vullen.

Onze cateringservice is eigenlijk nóg uitgebreider dan bovengenoemde drie mogelijkheden. Heeft u zelf nog suggesties of wensen? Dan houden wij hier graag rekening mee. Ook bij allergieën of intoleranties zorgen wij zonder problemen voor een passende vervanging. Wij verzorgen zelfs volledige ontbijtbuffetten wanneer u daar behoefte aan heeft. Zijn er ook kinderen in uw gezelschap die willen genieten van lekker eten? Bij JÖRD ontvangen de allerkleinsten een speciaal kindermenu wanneer u kiest voor onze catering in regio Antwerpen.

Kies voor een totaalconcept

Laat u de cateringservice aan huis in Antwerpen komen? Dan zorgen wij voor heerlijk eten, maar ook voor de lekkerste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Ook hoeft u geen tafelservies te regelen; dat nemen wij voor u mee. Omdat JÖRD veel waarde hecht aan gezelligheid, zorgen wij zelfs voor leuke tafelbekleding en bloemstukken. Wij maken uw feest in Antwerpen helemaal af, zodat u enkel nog maar hoeft te genieten! Kiest u voor onze catering bij uw evenement in omgeving Antwerpen? Dan kiest u voor een totaalconcept. Neem daarom snel contact op met onze cateringservice uit Antwerpen door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994