Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Event catering

Bij het organiseren van een event kan een uitgebreide catering niet ontbreken. Wat u dan nodig heeft is een cateringbedrijf dat u kan voorzien van catering op de voor u gewenste locatie. In dat geval schakelt u JÖRD in. Wij zijn een cateringbedrijf uit Merksem in Antwerpen met een ontzettend uitgebreid aanbod aan gerechten uit een kwaliteitskeuken. Wij maken van elk event een culinair succes met de catering die wij aanbieden. U hoeft enkel uw gasten te vermaken, wij zorgen voor de rest.

Vele mogelijkheden voor event catering op locatie in regio Antwerpen

JÖRD is een cateringbedrijf uit Antwerpen dat aan al uw wensen wil voldoen. Dat is ook de reden waarom we veel mogelijkheden bieden voor de catering op locatie tijdens uw event in Antwerpen en omgeving. Zo kunt u kiezen uit:

  • Een receptie bestaande uit een ‘walking dinner’, waarbij de JÖRD kelners rondlopen met verschillende heerlijke hapjes. Elke gast wordt voorzien van minimaal zes van deze smaakbommetjes.
  • Een uitgebreid buffet, voor bij de koffiepauze of als vergaderingsbanket. Uw gasten worden voorzien van een drietal aperitiefhapjes voor ze aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel. Hier is het mogelijk te genieten van ‘shared dishes’, waarbij kommen en schalen vol heerlijk eten de tafels vullen en iedereen kan delen.
  • Een À table diner, waarbij u geniet van een uitgebreid driegangenmenu voor u en uw gasten.

In alle gevallen houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen, allergieën of intoleranties. Wij zorgen voor vervangende gerechten, zodat al uw gasten genieten van de catering op uw locatie in Antwerpen en omgeving. Onze medewerkers zijn u hier graag in van dienst.

Bij ons cateringbedrijf in Antwerpen kiest u voor een totaalconcept

JÖRD zorgt niet alleen voor lekker eten, maar ook voor de lekkerste wijnen die perfect bij de gerechten passen. Daarnaast bieden wij ook een scala aan bieren en non-alcoholische dranken aan, zodat er altijd iets is dat aansluit bij de voorkeur van uw gasten. U hoeft bij uw event zelfs geen servies te regelen voor de catering aan huis of op een andere locatie: dat nemen wij voor u mee. Als cateringbedrijf hechten wij veel waarde aan gezelligheid, dus wij zorgen zelfs voor leuke tafelbekleding en bloemstukken. Wij maken met onze catering op locatie uw event helemaal af, het enige wat u nog rest te doen is te genieten.

Event catering zoals u deze nog nooit heeft gezien

Wanneer u ons cateringbedrijf uit Antwerpen inschakelt is een ding zeker: uw event is zeer geslaagd op culinair gebied. Wij staan open voor al uw speciale wensen en eisen en helpen graag om uw event tot een succes te maken. Heeft u vragen over onze catering op locatie in regio Antwerpen of wilt u meer weten? Dan kunt u ons contacteren door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 476 52 90 73
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994