Home cooking Antwerpen

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Home cooking Antwerpen

JÖRD is dé specialist in home cooking, gevestigd in Antwerpen. Dus wilt u een avond genieten met vrienden en familie? En woont u in de omgeving van Antwerpen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij maken uitsluitend gebruik van eerlijke en verse ingrediënten én we werken met seizoensproducten. Bij ons ontvangt u altijd een heerlijke maaltijd! Laat u verrassen door de rijke, krachtige smaken én door de prachtige uitstraling van de gerechten. Geïnteresseerd en benieuwd? Neem direct een kijkje op onze uitgebreide website en kijk alvast of er iets bij zit waar u echt zin in heeft!

Home cooking bij u thuis of op locatie in de gehele omgeving van Antwerpen

Heerlijk een avondje thuis eten met al uw vrienden? Of gezellig met familie bij elkaar komen tijdens een familiedag? Daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Heeft u geen zin of tijd om dit zelf te verzorgen? Dan kunt u de catering natuurlijk uit handen geven aan een echte specialist. Bij JÖRD verzorgen wij home cooking bij u thuis of op locatie in de gehele omgeving van Antwerpen en West-Vlaanderen. Wij zorgen voor een verrassend menu, bijvoorbeeld met Scandinavische gerechten, mét de beste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Ook zorgen wij voor het servies, de tafelbekleding en de bloemstukken. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Thuis of op uw zelfgekozen locatie genieten van lekker eten? Dat kan met de hulp van de specialisten van JÖRD!

Kies een vooraf samengesteld menu of een menu op maat

Bij JÖRD vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten, dus bieden wij diverse menu’s aan. Als het gaat om home cooking (in de gehele omgeving van Antwerpen) kunt u kiezen voor:

  • Menu 1 (€38,00 per persoon): kastanje-boschampionsoep met truffel, aberdeen met seizoensgroenten en jus van koffie, en een banaan/toffee/vanille brownie.
  • Menu 2 (€42,00 per persoon): ‘smokey’ erwtensoep met paling en bonenkruid, anjou duif met knolselder en cepes, en Zweedse chocoladetaart met rood fruit.
  • Menu 3 (€46,00 per persoon): lengfilet met warmoes, chioggia en jus van haringkaviaar, hertenkalf met savooikool, peer, pommes fondant en porto, en citroentaart met meringue en speculaas.
  • Menu 4 (52,00 per persoon): gravad lax met rode biet en honing-mosterd, kreeft met bisque, aardappel en mini venkel, en vijgen, pernod, sinaasappel en vanille.

Ook serveren wij diverse amuses. Liever een geheel eigen menu samenstellen? Dat kan ook! Geef uw suggesties, wensen en eisen vooraf aan ons door. Dan houden wij hier rekening mee en stellen we een menu op maat voor u samen. Zo kan iedereen genieten van de home cooking in omgeving Antwerpen.

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor home cooking in Antwerpen?

Mogen wij binnenkort bij u in de omgeving van Antwerpen langskomen voor home cooking? Neem dan direct contact met ons op via +32 (0)3/888.41.18, dan maken we een afspraak. Ook voor een vrijblijvende offerte belt u gemakkelijk naar het bovenstaande nummer. Heeft u een allergie of intolerantie of is er iemand in uw gezelschap met een allergie of intolerantie? Via het telefoonnummer kunt u dit gemakkelijk aan ons doorgeven.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994