Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Scandinavisch koken

Wilt u genieten van heerlijk Scandinavisch eten zonder zelf te hoeven koken? Voor een gezellig etentje met vrienden of familie? Of gewoon genieten van een heerlijk Scandinavisch ontbijtje? Het kan allemaal met slechts een klein beetje hulp van professioneel cateringbedrijf JÖRD. Elk businessevent, feest, huwelijk, jubileum, homecooking event of verjaardag maken wij helemaal compleet met de heerlijkste gerechten en hapjes.

Wat houdt Scandinavisch koken in?

Verse ingrediënten die zo dicht mogelijk bij huis worden geteeld, die staan bij ons centraal. Zo creëren wij originele maar lekkere hapjes, diners en buffetten van basis-ingrediënten. Kleurrijke gerechten met een prachtige opmaak, krachtige smaken én een uitstekende service: dát is wat het Scandinavisch koken van JÖRD kenmerkt. Bij JÖRD gaan we terug naar de basis van het koken. Dat betekent dat enkel eerlijke ingrediënten voorgeschoteld krijgt. Bij ons in de keuken ziet u geen poedertjes, schuimpjes of gelletjes terug! Al onze ingrediënten zijn vers en zo dicht mogelijk bij huis geteeld. Slechts met enkele producten maken wij de meest fantastische gerechten voor u klaar op locatie, zowel indoor als outdoor.

Laat ons Scandinavisch voor u koken en geniet van heerlijke gerechten

Gewoon bij u thuis of op locatie genieten van de fijnste ingrediënten die worden omgevormd tot de heerlijkste gerechten? Dat kan! Kies voor Homecooking bij JÖRD. Dit is een gezellige avond die draait om lekker eten met vrienden en familie, zonder zorgen. Perfect voor een tuinfeest of andere gelegenheid. Wij koken graag Scandinavisch voor u, maar ook diverse andere keukens komen aan bod. Zo kunt u bij ons kiezen voor menu’s met diverse gerechten. Kies voor seizoensgerechten als wild, luxe gerechten als kreeft, altijd geliefde gerechten als citroentaart, brownies en chocoladetaart en verschillende andere bijzondere gerechten. Zelf hebben wij een viertal menu’s samengesteld. Uiteraard ontvangt u bij een menu altijd diverse wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Het servies hoeft u niet zelf te verzorgen, dat nemen wij voor u mee.

Voor grote en kleine gezelschappen

Scandinavisch voor u koken en een Scandinavisch ontbijt verzorgen doen wij al vanaf 8 personen. Bent u met een grotere groep? Geen probleem: bij JÖRD verzorgen wij een diner of ontbijt voor grote én kleine gezelschappen. Heeft u ook kinderen in uw gezelschap? Wij verzorgen ook heerlijke kindermenu’s met kindvriendelijke gerechten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel naar +32 (0)3/888.41.18 of vul het contactformulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T:+32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994