Traiteur communiefeest

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Traiteur communiefeest

Met de hulp van een traiteur maakt u een communiefeest in omgeving Antwerpen en West-Vlaanderen écht bijzonder. Want natuurlijk wilt u dat uw zoon of dochter een fantastische dag beleeft. En natuurlijk wilt u dat uw gasten ook niets tekortkomen. JÖRD helpt u graag uw dag zo origineel, lekker en verzorgd mogelijk te maken met de heerlijkste gerechten. Een walking dinner? Een buffet? Of liever à table gerechten? Bij JÖRD kan het allemaal. U deelt uw dag in zoals u dat wilt. Benieuwd naar de ruime mogelijkheden? Neem direct contact op met JÖRD en bespreek uw wensen en eisen.

Profiteer van de lekkerste gerechten bij traiteur JÖRD tijdens het communiefeest

Hoe ziet het communiefeest van uw zoon of dochter eruit? Is het een groot feest met veel vrienden en familie? Of juist een kleine en intieme gelegenheid? In beide gevallen staan wij voor u klaar. Want het communiefeest moet een echt feest zijn! Het kind maakt voor het eerst kennis met het katholieke geloof, wat een belangrijk en feestelijk moment is in de geloofsopvoeding van kinderen. Als traiteur maken wij ieder communiefeest in Antwerpen en West-Vlaanderen en omgeving tot een prachtige en onvergetelijke gelegenheid. Naast gezellige gasten hoort lekker eten daar uiteraard bij. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u ons inschakelen voor een heerlijk walking dinner (bestaande uit diverse hapjes), een lekker buffet (dat drie aperitiefhapjes én een aangeklede tafel met verschillende gerechten omvat) en de smakelijkste à table gerechten (een driegangendiner of ‘sharing dishes’).

Communiefeest in Antwerpen of West-Vlaanderen? Wij komen graag bij u langs

Viert u het communiefeest het liefste bij u thuis met de gepaste catering? Of op locatie, bijvoorbeeld in een zaaltje? Geen probleem: JÖRD komt gewoon bij u langs. Wij zorgen voor het eten en drinken, het servies én een gezellige aankleding van de tafel (eventueel met prachtige bloemstukken). Een compleet feest is bij ons ook echt een compleet feest.

Buiten feest vieren: ook dat is mogelijk!

Wist u dat u ons niet alleen voor heerlijke etentjes binnenshuis kunt inhuren, maar ook voor leuke buitenfeesten? Als traiteur en catering voor het communiefeest in Antwerpen en West-Vlaanderen en omgeving verzorgen wij ook gezellige barbecues en tuinfeesten. Outdoor-cooking noemen wij dat. Heerlijke stukken vlees, vis en bijgerechten staan daarin centraal. En we zorgen dan uiteraard ook voor aangepaste drankjes. Ideaal wanneer de communie in de zomer wordt gevierd. Want met heerlijk weer wilt u ook buiten zitten, toch?

Een prachtig feest met de hulp van JÖRD

Een prachtig en onvergetelijk communiefeest in de hele omgeving van Antwerpen en West-Vlaanderen organiseren: dát is het streven van de traiteur of catering. Daarom houden wij graag rekening met uw wensen en eisen. Heeft u zelf ideeën over gerechten? Geef ze aan ons door, dan houden wij daar rekening mee. Heeft u een allergie of intolerantie? Laat dat ook aan ons weten, dan zorgen wij voor een passende vervanging. En wilt u speciale menu’s voor de kinderen bestellen? Bij JÖRD hebben wij natuurlijk aan de kinderen gedacht. Daarom zijn er kindermenu’s beschikbaar voor de kleinste gasten. Meer weten over JÖRD? Of wilt u uw vragen stellen? Neem eenvoudig online contact met ons op. Liever een van onze medewerkers spreken? Dat kan natuurlijk ook, wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Als traiteur en catering verzorgen wij graag uw communiefeest in Antwerpen, West-Vlaanderen en nabije omgeving.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T:+32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994