Walking dinner tijdens uw trouwfeest

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Walking dinner trouwfeest

JÖRD is een traiteur uit Antwerpen die vele mogelijkheden biedt als het gaat om uitgebreid dineren, waaronder een walking dinner tijdens uw trouwfeest. Wij zijn een kwaliteitsvolle keuken en werken enkel met seizoensgroenten die zo dicht mogelijk bij huis gekweekt zijn. De gerechten die wij serveren worden dan ook gekenmerkt door krachtige smaken en fijne structuren. Eén ding is zeker: wanneer u kiest voor onze traiteur, is uw feest gegarandeerd een culinair succes.

Walking dinner of buffet tijdens uw trouwfeest: alles kan bij deze traiteur uit Antwerpen

Wanneer u kiest voor JÖRD, verwennen we u op culinair gebied uitgebreid met gerechten van de allerbeste kwaliteit. Zo is een walking dinner van deze traiteur uit Antwerpen een perfecte vorm van catering voor uw trouwfeest! De JÖRD-kelners komen rond met heerlijke hapjes. Elke gast wordt voorzien van minimaal zes van deze smaakbommetjes. Wanneer u groter wilt uitpakken dan een walking dinner, kunt u bij onze traiteur in Antwerpen ook kiezen voor een uitgebreid buffet voor uw trouwfeest. Uw gasten worden dan eerst voorzien van een drietal smakelijke aperitiefhapjes voordat ze aan een rijkgevulde tafel mogen deelnemen voor het buffet. Of u nu kiest voor een walking dinner of voor een buffet voor uw trouwfeest, alles is mogelijk bij deze traiteur uit Antwerpen. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van de mooiste dag van uw leven. Wij regelen de rest.

Schakel deze traiteur in en ervaar de smaakbeleving zelf!

JÖRD staat voor u klaar om elk evenement dat u organiseert om te toveren tot een culinair succes. Wij organiseren graag een walking dinner voor uw trouwfeest, maar het is ook mogelijk om deze vorm van catering bijvoorbeeld in te zetten tijdens een business event. Ook bij specifieke wensen of eisen voldoen wij hier graag aan. Zo houden wij uiteraard rekening met dieetwensen, allergieën of intoleranties, door heerlijke vervangende gerechten te serveren. Vraag een van onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

Ontdek wat wij te bieden hebben

Mocht u verder nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. U kunt ons contacteren via het online contactformulier of door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18. Wij vertellen u graag meer over alle opties die u bij ons heeft.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994