Een samenwerking met JÖRD is kiezen voor lokale ingrediënten in een kwaliteitsvolle keuken. Met de voeten op de grond, staan we dicht bij de aarde. Daarom kiezen we voor producten die lokaal geteeld worden. Berekende chaos met krachtige smaken. Die keuken wil jij op jouw huwelijk, bedrijfsevenement, communie, lentefeest, barbecue, …
Mijn basis ingrediënten
Aarde: Ik probeer zoveel mogelijk met de aarde samen te werken d.w.z.: ik houd rekening met de seizoenen en zorg ervoor dat de producten zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Ik zou mijn keuken omschrijven als: berekende chaos met krachtige smaken.
Basis: Na enkele jaren ervaring in de horeca heb ik zelf een beeld gecreëerd rondom ‘gastronomie’. In de keuken van ‘JÖRD’ kan je geen gelletjes, schuimpjes, poedertjes verwachten. Wij willen teruggaan naar de basis dat het koken net leuk maakt. Krachtige smaken bereiken met slechts enkele producten is voor mij het ‘summum’ van ‘gastronomie.