Barbecue met catering

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Barbecue catering

Een heerlijke barbecue met catering, dat is zorgeloos genieten van heerlijk eten. Zeker als u hiervoor een specialist in catering zoals JÖRD uit Antwerpen inschakelt. Wij verzorgen originele, maar vooral lekkere maaltijden, zowel voor kleine als grote groepen. Bij ons in de keuken geen gelletjes, poeders of schuimpjes, maar verse en eerlijke ingrediënten.

Geniet zorgeloos van uw barbecue met onze catering

Heeft u een jubileum te vieren, een gezellige familiedag op de planning staan of staat er een vriendenweekend te wachten? Kies dan voor JÖRD. Wij maken uw gelegenheid helemaal compleet met de lekkerste gerechten. Met de uitgebreide mogelijkheden omtrent catering is het namelijk mogelijk een heerlijke barbecue te laten verzorgen. Tijdens uw outdoor cooking event bereiden wij de lekkerste stukken vlees en vis, heerlijk gemarineerd, en diverse lekkere bijgerechten. Ook zorgen wij voor aangepaste dranken. Genieten zonder zorgen, daar staan wij voor. JÖRD, professional in catering, staat voor u klaar met een heerlijke barbecue. Zelf zijn wij gevestigd in Antwerpen, maar we werken in de gehele provincie en ook in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

De diverse andere mogelijkheden

Een barbecue al uw vrienden en familie en geheel georganiseerd door een professional in de catering, dat is natuurlijk erg gezellig en leuk. Heeft u echter geen zin in een barbecue of laat het weer outdoor cooking niet toe? Dan kiest u bij JÖRD gemakkelijk uit diverse andere mogelijkheden. Zo komen wij graag bij u langs met heerlijke menu’s en de beste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken; iets wat wij homecooking noemen. Ook leveren wij graag een walking dinner (diverse hapjes), uitgebreid buffet (met verschillende heerlijke gerechten) of à table gerechten (driegangendiner of ‘sharing dishes’). Lekker ontbijten? Dat kan ook! Wij verzorgen een heerlijk ontbijt met diverse Scandinavische delicatessen.

Informeer naar onze gerechten

JÖRD gebruikt enkel verse, eerlijke producten en dat proeft u! Doordat wij werken met producten die zo dicht mogelijk bij huis zijn geteeld, toveren we de lekkerste gerechten op tafel. Rijke en krachtige smaken, prachtige kleuren en een mooie presentatie staan centraal in onze gerechten. Heeft u zelf suggesties? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij spelen er zo goed mogelijk op in! Geef het ook altijd direct door wanneer u een allergie of intolerantie heeft, dan zorgen wij voor een passende vervanging. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan naar +32 (0)3/888.41.18. Samen zorgen wij ervoor dat uw barbecue een groot succes is dankzij onze catering!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994