Barbecue met catering

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Barbecue catering

Een heerlijke barbecue thuis of op locatie met catering, dat is zorgeloos genieten van heerlijk eten. Zeker als u hiervoor een specialist in catering als JÖRD inschakelt. Wij verzorgen originele, mooi opgemaakte, maar vooral lekkere maaltijden. Voor kleine groepen én voor grote groepen. Bij ons in de keuken geen gelletjes, poeders of schuimpjes, meer verse en eerlijke ingrediënten.

Geniet zorgeloos van uw barbecue met onze catering

Heeft u een jubileum te vieren? Een gezellige familiedag op de planning staan? Of staat er een vriendenweekend te wachten? En is dit alles lekker in de zomer? Kies dan voor JÖRD. Die maakt uw gelegenheid helemaal compleet met de lekkerste gerechten. Met de uitgebreide mogelijkheden omtrent catering is het namelijk mogelijk een heerlijke barbecue op locatie te laten verzorgen. Tijdens uw outdoor cooking event bereiden wij de lekkerste stukken vlees en vis, heerlijk gemarineerd, en diverse lekkere bijgerechten. Ook zorgen wij voor aangepaste dranken. Genieten zonder zorgen, daar staan wij voor. JÖRD, professional in catering, staat zowel thuis als op locatie klaar met een heerlijke barbecue. Zelf zijn wij gevestigd in Antwerpen, maar we werken in de gehele provincie en ook in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

De diverse andere mogelijkheden van JÖRD

Een barbecue, thuis of op locatie, met al uw vrienden en familie en geheel georganiseerd door een professional in de catering, is natuurlijk erg gezellig en leuk. Heeft u echter geen zin in een barbecue of laat het weer outdoor cooking niet toe? Gelukkig kiest u bij JÖRD gemakkelijk uit de diverse andere mogelijkheden. Zo komen wij graag bij u langs met heerlijke menu’s en de beste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken; iets wat wij homecooking noemen. Ook leveren wij graag een walking dinner (diverse hapjes), uitgebreid buffet (met verschillende heerlijke gerechten) of à table gerechten (driegangendiner of ‘sharing dishes’). Lekker ontbijten? Dat kan ook! Wij verzorgen een heerlijk ontbijt met diverse Scandinavische delicatessen.

De beste producten voor de lekkerste gerechten

JÖRD gebruikt enkel verse, eerlijke producten en dat proeft u! Doordat wij werken met producten die zo dicht mogelijk bij huis zijn geteeld, toveren we de lekkerste gerechten op tafel. Rijke, en krachtige smaken, prachtige kleuren en een mooie opmaak staan centraal in onze gerechten. Heeft u zelf suggesties? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij spelen er zo goed mogelijk op in! Geef het ook altijd direct door wanneer u een allergie of intolerantie heeft, dan zorgen wij voor passende vervanging. Meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan naar +32 (0)3/888.41.18. Samen zorgen wij ervoor dat uw barbecue, thuis of op locatie, een groot succes is dankzij de catering!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 476 52 90 73
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994