Catering aan huis Antwerpen

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering aan huis Antwerpen

Heeft u een goede reden om catering aan huis of op locatie te laten komen in de omgeving van Antwerpen? Bijvoorbeeld een leuk jubileumfeest? Een businessevent? Een communiefeest? Een huwelijksfeest? Of gewoon een bijzondere verjaardag? Schakel dan JÖRD in en geniet van de heerlijkste gerechten en hapjes. U ontvangt bij ons de lekkerste hapjes van verse, eerlijke ingrediënten die ook nog eens prachtig zijn opgemaakt. Een echt feestje op tafel, waar u samen met familie en vrienden écht van kunt genieten. Zonder zorgen. Wilt u dat ook? Bij JÖRD staan wij voor u klaar!

Catering aan huis in Antwerpen: hoe ziet dat eruit?

De mogelijkheden van JÖRD zijn uitgebreid, heel uitgebreid! Gaat het om catering aan huis of op locatie in de omgeving van Antwerpen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld voor:

  • Een walking dinner. Geniet van verschillende hapjes, vlees, vis en vegetarisch, die de JÖRD kelners rond komen brengen. U ontvangt minimaal 6 hapjes, maar uitbreiden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
  • Een buffet. Start rustig met 3 heerlijke, verschillende aperitiefhapjes. Daarna geniet u van een mooi aangeklede tafel met verschillende gerechten.
  • À table gerechten. Laat u verrassen door een heerlijk diner dat aan tafel wordt geserveerd. Kies voor een uitgebreid driegangenmenu met amuses en koffie met koekjes of voor ‘sharing dishes’, waarbij diverse kommen en schalen met lekkers de tafel vullen.

Onze mogelijkheden voor catering aan huis in Antwerpen en omgeving zijn echter nóg uitgebreider dan bovengenoemde drie mogelijkheden. Heeft u namelijk zelf nog suggesties of wensen? Dan houden wij hier graag rekening mee. Ook bij allergieën of intoleranties zorgen wij zonder problemen voor een passende vervanging. Zijn er ook kinderen in uw gezelschap? Bij ons ontvangen de allerkleinsten een speciaal kindermenu.

Proef de fijnste ingrediënten en de krachtige smaken

Seizoensproducten. Producten die zo dicht mogelijk bij huis worden geteeld. Producten met rijke smaken en fijne structuren. En verse en eerlijke producten. Dát zijn de producten die we bij JÖRD gebruiken. Alleen zo kunnen wij u te allen tijde verzekeren van lekkere gerechten. Krachtige smaken met heerlijke basisproducten, daar gaan wij voor. Door onze samenwerking met bedrijven als Arty Cake, Moose in the City, Liberty Vintage en Surf Food Dude is dit mogelijk.

Neem direct online contact op

Lijkt het u wat? Catering aan huis laten komen in de omgeving van Antwerpen? Maar heeft u nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3/888.41.18. Liever online contact opnemen? Dat kan ook! Vul ons contactformulier op de website in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994