Traiteur aan huis in regio Antwerpen

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Traiteur aan huis Antwerpen

Wilt u een traiteur aan huis laten komen in de omgeving van Antwerpen of Brasschaat? Kies dan voor JÖRD. Wij zijn dé specialist in catering en we maken ieder feest tot een geslaagde gelegenheid. Zo’n gelegenheid is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere maaltijd of heerlijke hapjes! Spetterende menu’s, uitgebreide buffetten en heerlijke walking dinners van eerlijke en verse ingrediënten. Altijd mooi opgemaakt en altijd helemaal compleet. Dát is waarom u JÖRD inschakelt. Is dat iets voor u? Ontdek dan zeker meer over onze service als traiteur aan huis in Antwerpen en Brasschaat!

Ontdek de ruime keuze van onze traiteur aan huis in Antwerpen en Brasschaat

Bij JÖRD heeft u een zeer ruime keuze aan menu’s. Als traiteur en cateraar aan huis, werkzaam in de omgeving van heel Antwerpen en Brasschaat, kunnen wij u onder andere voorzien van een heerlijk walking dinner, een uitgebreid buffet of een fijn diner. Een walking dinner bestaat uit verschillende hapjes (minimaal 6 stuks), die worden geserveerd door onze kelners. Gezellig om een avondje mee aan te kleden. Een uitgebreid buffet bestaat uit 3 aperitiefhapjes en een mooi aangeklede tafel met verschillende gerechten. Voor ieder wat wils! Kiest u voor à table gerechten? Dan ontvangt u een driegangendiner of ‘sharing dishes’. Leuk voor bijvoorbeeld de wat chiquere gelegenheden.

Alleen de beste producten voor de lekkerste gerechten

Hoe wij u als traiteur aan huis in Antwerpen de lekkerste gerechten van de beste, verse en eerlijke ingrediënten kunnen garanderen? Dat hangt samen met het feit dat wij uitsluitend werken met vakkundige partners (bekende namen in ons vakgebied). Denk bijvoorbeeld aan:

  • Liberty Vintage
  • De Kruitfabriek
  • Artevino

De producten die wij gebruiken worden daarnaast altijd zo dicht mogelijk bij huis geteeld. Op die manier hebben wij goed zicht op het productieproces van deze producten.

Doe beroep op onze volledige service

Een lekker etentje bij JÖRD is altijd een compleet etentje. Wij zijn niet voor niets een professionele en deskundige traiteur aan huis, werkzaam in de omgeving van Antwerpen en Brasschaat. Dat betekent dat wij niet alleen de lekkerste gerechten voor u bereiden, maar dat we aan alles gedacht hebben. Zo zoeken wij de lekkerste drankjes uit én regelen wij het servies. Uiteraard hoort bij een gezellig diner ook een gezellige tafelaankleding. Daarom zorgen wij bij JÖRD ook voor de tafelbekleding en, indien gewenst, voor bloemstukken. Meer weten? Bel direct naar +32 (0)3/888.41.18, dan voorzien wij u graag van meer informatie. Als traiteur aan huis, werkend in de omgeving van heel Antwerpen en Brasschaat, voorzien wij u graag van een heerlijke maaltijd! We verzorgen bovendien ook catering in West-Vlaanderen!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 476 52 90 73
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994