Warm buffet Antwerpen

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Warm buffet Antwerpen

Wilt u een warm buffet serveren tijdens uw verjaardags- of personeelsfeest? Wat de gelegenheid ook is: bij JÖRD zorgen we voor een buffet op maat. U kiest altijd voor verse producten en gerechten om uw vingers bij af te likken bij deze professionele cateraar.

Warm buffet met meerdere gangen voor uw feest in Antwerpen

Heeft u binnenkort een groot personeelsfeest? Of wilt u uw verjaardag in intieme kring in uw tuin vieren? Dan rekent u op JÖRD uit Antwerpen voor het creëren van een warm buffet op maat. Zo heeft u bij onze professionele cateraar bijvoorbeeld de keuze uit de volgende formules:

  • Walking dinner met verschillende warme en koude hapjes
  • Buffet met aperitiefhapjes en diverse gerechten
  • Driegangendiner aan tafel
  • Sharing dishes

Geniet van een zomerse barbecue met verse producten

Naast een warm of koud buffet voor uw feest in Antwerpen heeft u ook de mogelijkheid om een barbecue aan huis te organiseren. Hierbij krijgt u de lekkerste stukken vlees en vis, zorgen we voor lokaal geteelde groenten en aangepaste dranken. Wilt u graag luxueus genieten van een warm buffet op uw feest in Antwerpen of naar een andere vorm van homecooking en bent u nieuwsgierig naar uw menu op maat? Neem dan snel contact met ons op om uw wensen te bespreken via het telefoonnummer +32 (0)3/888.41.18.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 476 52 90 73
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994