Catering bedrijfsfeest

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering bedrijfsfeest

Goede catering kan niet ontbreken wanneer u een personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseert. Want bij een geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten! Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest en bent u nog op zoek naar gespecialiseerde catering of een gespecialiseerde traiteur die u helpt bij het maken van de lekkerste hapjes of het fijnste buffet? Neem dan contact op met JÖRD. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de lekkerste catering bij events, huwelijken, communies en bedrijfsfeesten. Zo bent u verzekerd van een feest dat echt in uw thema past. Professionaliteit, originaliteit én gezelligheid: daar staan wij voor.

Ruime mogelijkheden voor de catering van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest

Wilt u een actieve dag afsluiten met een heerlijk driegangendiner? Of juist genieten van een muzikale avond onder het genot van de lekkerste hapjes? Wat u ook wilt voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest: bij JÖRD spelen we er graag op in met de juiste cateringservice. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kiest u bijvoorbeeld voor:

  • Een walking dinner, waarbij de gasten kunnen genieten van verschillende hapjes waarmee wordt rondgegaan door de kelners van JÖRD.
  • À table gerechten, waarbij de gasten enkele gangen aan tafel ontvangen. Zo kunt u kiezen voor een driegangendiner, maar ook voor ‘sharing dishes’. Hierbij dekken wij de tafel met verschillende kommen en schalen gevuld met heerlijk eten om te delen.
  • Een buffet, waarbij de gasten allereerst drie aperitiefhapjes ontvangen en ze daarna worden verwend met een prachtig aangeklede tafel met diverse heerlijke gerechten.

Ook wanneer u specifieke wensen of eisen heeft, voldoen wij daar graag aan. Zo houden wij graag rekening met dieetwensen, allergieën of intoleranties, door passende vervangende gerechten te serveren. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden wat betreft dieetwensen bij catering voor u personeels- of bedrijfsfeest.

JÖRD: dé traiteur voor uw bedrijfsfeest

Waarom zijn wij dé traiteur voor ieder bedrijfsfeest? Omdat wij al uw zorgen uit handen nemen, zodat u en uw personeel gewoon kunnen genieten en u nergens aan hoeft te denken. Dit is niet de enige reden. Wij werken ook met de beste, verse producten die dicht bij huis geteeld worden. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de seizoenen en gebruiken alleen seizoensproducten. Daarnaast werken we samen met bekende namen in ons vakgebied. De gerechten van onze catering die we op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest serveren, kenmerken zich door de rijke smaken en fijne structuren, bereidt met uitsluitend échte ingrediënten. Schakelt u ons in als traiteur? Dan bent u zeker voorzien van een perfect feest met heerlijk eten.

Diverse andere feestelijke mogelijkheden bij JÖRD

Bij JÖRD verzorgen wij niet alleen de catering voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Ook wanneer u een evenement op de planning heeft staan, staan wij voor u klaar. Gaat u binnenkort trouwen of organiseert u een bijeenkomst op locatie? Doet uw kind zijn of haar communie? Bij JÖRD zorgen wij voor een onvergetelijk en smakelijk feest.

Offerte aanvragen? Bel ons direct!

Bent u benieuwd wat wij als traiteur voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Wij voorzien u graag van meer informatie en een vrijblijvende offerte wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Informatie over de mogelijkheden, maar ook over de gerechten, geven wij u graag. Samen komen wij tot uw perfecte feest!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994