Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering bruiloft

Catering op uw bruiloft of trouwfeest kan natuurlijk niet ontbreken. We begrijpen dan ook dat het de mooiste dag van uw leven is en dat u wilt dat de catering net zo uniek en smaakvol is. In dat geval kiest u het beste voor JÖRD. Wij werken met lokale ingrediënten in een kwaliteitsvolle keuken. Onze gerechten bevatten enkel seizoensproducten, waarmee we krachtige smaken en fijne structuren creëren. De heerlijke gerechten die wij serveren laten uw smaakpapillen volledig op hol slaan. Wanneer u bij uw bruiloft kiest voor onze catering, is uw trouwfeest zeker een culinair succes.

Uitgebreide catering op uw bruiloft zorgt voor een (culinaire en) onvergetelijke dag!

U heeft natuurlijk uw partner voor het leven gevonden, maar in JÖRD vindt u uw eigen culinaire partner voor deze bijzondere dag. Wij bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot de catering voor uw trouwfeest. Zo kunt u bij ons kiezen uit:

  • Een walking dinner, waarbij de JÖRD kelners rondgaan met een zestal heerlijke hapjes. Hierdoor hoeft u enkel te genieten en wij regelen de rest.
  • Een buffet, waar eerst een drietal aperitiefhapjes aan uw gasten geserveerd wordt voordat u deelneemtaan een prachtig gedekte tafel. Vervolgens serveren we een uitgebreid buffet, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor ‘shared dishes’.
  • À table gerechten, waarbij uw gasten aan tafel verwend worden met verscheiden gerechten. Denk hierbij aan een uitgebreid driegangendiner dat volledig naar uw wensen is samengesteld.

Wij houden uiteraard rekening met allergieën, dieetwensen of intoleranties. Laat het ons tijdig weten en wij zorgen voor heerlijke vervangende gerechten. Zo kan iedereen genieten van de uitgebreide catering die u op uw bruiloft of trouwfeest door ons laat serveren. Ook voor andere specifieke wensen of eisen staan wij graag voor u klaar.

Wat doet JÖRD?

JÖRD werkt enkel met simpele ingrediënten en gaat in de werkwijze echt terug naar de basis van het koken. De gerechten die wij serveren zijn dan ook enkel gemaakt uit eerlijke ingrediënten. Bij ons vindt u geen gelletjes, schuimpjes of poedertjes. Bij ons vindt u gerechten die bestaan uit een berekende chaos met krachtige smaken. Dit zijn dan ook de gerechten waar onze catering uit bestaat, die we graag bij uw bruiloft aan u en uw gasten serveren.

Dé traiteur uit Antwerpen

JÖRD werkt samen met verschillende partners om voor de best mogelijke catering tijdens uw trouwfeest te zorgen. Mocht u vragen hebben over de catering voor uw trouwfeest of bruiloft of meer willen weten over JÖRD? Bel dan naar +32 (0)3/888.41.18. We horen graag van u!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994