Catering voor uw huwelijksfeest

Reserveer nu!
Bekijk onze referenties

Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering huwelijksfeest

Bent u op zoek naar de beste catering voor uw huwelijksfeest? Dan bent u bij JÖRD, gevestigd in Antwerpen, aan het juiste adres. De mogelijkheden voor de catering van uw trouwfeest zijn bij ons namelijk zeer uitgebreid. Wij verzorgen bijvoorbeeld de lekkerste buffetten, de leukste walking dinners en de fijnste à table gerechten. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u tijdens deze prachtige dag genieten van heerlijk eten, zodat uw dag écht onvergetelijk wordt? Wij staan voor u klaar met de beste catering voor uw trouwfeest!

Geniet van heerlijke catering tijdens uw huwelijksfeest

Als professioneel traiteur verzorgen wij op vakkundige wijze het eten tijdens uw huwelijksfeest. Of u nu kiest voor een buffet, een walking dinner of à table gerechten: wij zorgen dat het klaar staat op het juiste moment. Zo kunnen u en uw gasten ‘laid-back’ genieten van de meest heerlijke gerechten tijdens onze catering op uw trouwfeest. Krachtige smaken, verse producten en natuurlijk een prachtige presentatie staan centraal bij onze catering voor uw bruiloft. De catering van uw bruiloft helemaal uit handen geven? Op JÖRD kunt u vertrouwen om de catering van uw bruiloft tot een goed einde te brengen!

Diverse mogelijkheden voor een professionele traiteur op uw huwelijksfeest

Bij JÖRD kiest u zelf precies wat u wilt. Catering op maat voor een perfect huwelijksfeest: dát is wat wij leveren. De mogelijkheden van onze traiteur voor uw huwelijksfeest zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Buffet;
  • Walking dinner;
  • À table: wij serveren enkele gangen aan tafel. Zo kunt u kiezen voor een luxe driegangendiner en voor ‘sharing dishes’. Heeft u specifieke wensen betreft de catering van uw huwelijksfeest? Aarzel dan niet om deze wensen door te geven. Wij maken het als traiteur u graag helemaal naar wens tijdens uw huwelijksfeest.

Waarom kiest u voor ons?

Waarom zou u kiezen voor JÖRD, gevestigd in Antwerpen, voor de catering van uw huwelijksfeest? Dat vertellen wij u graag! Allereerst zijn wij een cateringbedrijf met passie voor trouwfeesten. Wij werken uitsluitend met verse producten, die zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Lekker eten en een fijne sfeer, daar schuilt de kracht van onze catering voor uw trouwfeest. Onze slogan is niet voor niets ‘Berekende chaos met krachtige smaken’. Onze ervaring met catering voor bruiloften spreekt voor zich.

Wil u meer informatie over onze diensten? Neem direct contact met ons op!

Wilt u weten wat wij als traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest kunnen betekenen of voor een ander event, zoals een tuinfeest of BBQ? Wij spreken graag met u over de ruime mogelijkheden wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij verzorgen met veel plezier de catering voor uw bruiloft!

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 (0)3/888.41.18
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994