Homecooking

Catering

Outdoor cooking

Home » Catering huwelijksfeest

Bent u op zoek naar heerlijke catering voor uw huwelijksfeest? Een echte specialist die de hele dag op professionele wijze de lekkerste gerechten klaarmaakt? Dan bent u bij JÖRD aan het juiste adres. De mogelijkheden voor de catering van uw huwelijksfeest zijn bij ons namelijk zeer uitgebreid. Wij verzorgen bijvoorbeeld de lekkerste buffetten, de leukste walking dinners en de fijnste à table gerechten. Gaat u binnenkort trouwen? En wilt u tijdens die prachtige dag genieten van heerlijk eten zodat uw dag écht onvergetelijk wordt? JÖRD staat voor u klaar!

Geniet van heerlijke catering tijdens uw huwelijksfeest

Tijdens uw trouwdag wilt u natuurlijk alleen maar genieten. Dat kan alleen als u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bij JÖRD helpen wij u daar graag bij! Als professioneel traiteur verzorgen wij op vakkundige wijze het eten tijdens uw huwelijksfeest. Of u nu kiest voor een buffet, een walking dinner of à table gerechten: wij zorgen dat het klaar staat op het juiste moment. Zo kunnen u en uw gasten ‘laid-back’ genieten van de meest heerlijke gerechten. Krachtige smaken, verse producten en natuurlijk een prachtige opmaak staan bij ons centraal. Wij zorgen er altijd voor dat het diner en de hapjes er fantastisch uitzien. De catering van uw huwelijksfeest helemaal uit handen geven? JÖRD kunt u vertrouwen!

Diverse mogelijkheden voor een professionele traiteur op uw huwelijksfeest

Bij JÖRD kiest u zelf precies wat u wilt. Catering op maat voor een perfect huwelijksfeest: dát is wat wij leveren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Buffet: wij maken een origineel, lekker en verzorgd buffet, zodat niemand iets tekortkomt! Allereerst ontvangt u 3 aperitiefhapjes. Daarna wordt de tafel gevuld met verschillende gerechten.
  • Walking dinner: JÖRD gaat diverse malen (minimaal 6 keer) rond met verschillende hapjes.
  • À table: wij serveren enkele gangen aan tafel. Zo kunt u kiezen voor een luxe driegangendiner en voor ‘sharing dishes’, waarbij verschillende kommen en schalen met lekkers op tafel worden geserveerd.

Heeft u specifieke wensen betreft de catering van uw huwelijksfeest? Aarzel dan niet om deze wensen door te geven aan JÖRD. Wij maken het als traiteur u graag helemaal naar wens tijdens uw huwelijksfeest.

Waarom kiezen voor JÖRD?

Waarom zou u kiezen voor JÖRD voor de catering van uw huwelijksfeest? Dat vertellen wij u graag! Allereerst zijn wij een cateringbedrijf met passie. Wij werken uitsluitend met verse producten, die zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Bij ons ontvangt u de basis van het koken: geen poedertjes, gelletjes en schuimpjes, maar échte producten met rijke smaken, mooie kleuren en fijne structuren. Onze slogan is niet voor niets ‘Berekende chaos met krachtige smaken’. Lekker eten en een fijne sfeer, daar ligt onze passie bij!

Meer informatie over onze diensten? Neem direct contact op!

Wilt u weten wat wij als traiteur voor de catering van uw huwelijksfeest kunnen betekenen of voor een andere event als een tuinfeest of BBQ? Wij spreken graag met u over de ruime mogelijkheden wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen via het contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

contactgegevens

Kelly Verborgstadt
T: +32 476 52 90 73
info@jordcatering.be
BE 0695 664 994